Om Marianne Arnkjær

Jeg hjælper dig, som er dygtig og på mange måder ambitiøs. Men du trænger til at kende dig selv og dine unikke styrker, så du også VED i dit inderste, at du på alle måder er god nok.

Det er min overbevisning, at vi holder os selv tilbage fra det som i virkeligheden er vores genizone. Og at vi kun finder den, når vi er villige til at arbejde med os selv, vores vaner og mindsets.

Dertil kommer det udefinerlige, det guddommelige eller det spirituelle om du vil. Dit hjerte skal være med dig for at du kan shine og bidrage med passion og i tråd med dit personige formål.

Så skal pengene, drømmejobbet og kæresten nok komme. Spørgsmålet er om du er klar?

 • Mastercoach Marianne Arnkjær

  “Jeg har fået livsglæden tilbage”

  Selvstændig massør

 • Mastercoach Marianne Arnkjær

  “Jeg har mere selvtillid og mod end nogensinde før”

  Leder, Synoptik

 • Mastercoach Marianne Arnkjær

  “Jeg har fået ro og større tro på mine egne evner”

  Selvstændig coach

 • Mastercoach Marianne Arnkjær

  “Jeg har fået afklaret mine personlige mål og refokuseret min karriere”

  Leder, IBM

Jeg har gået vejen selv

Det betyder noget at skabe gode resultater. Noget af det jeg er allermest stolt af, at finde en vej ud af kaos og stress, og i processen opdage, hvad jeg bliver glad af at have i mit liv. Og gå efter det.

Det andet er, at jeg har skabt mig en karriere som selvstændig efter mange år som leder med økonomi og IT som fag. Derefter en total ændring af fokus til mastercoach og stressterapeut - med alt hvad det indebærer i at drive en forretning og være til service for mine kunder.

Det kan du regne med fra mig

Hos mig bliver du lyttet til og set.
Jeg regner med at du er ærlig og seriøs, og det er også hvad du får fra mig.

Du kan få business sparring, vælge at arbejde med dit indre barn for at slippe gamle traumer, du kan finde ind til dine dybe personlige kompetencer og selvværd. Dit ønske er lov. Og når du gør som vi aftaler, får du også resultater.

Det fortæller jeg om på Instagram